In publicatia locala Actual de Cluj sunt furnizate informatii potrivit carora deputatii Horia Nasra si Cornel Itu i-ar fi fost bagati pe gat presedintelui PSD Cluj, Liviu Alexa.

De asemenea, in aceeasi publicatie, jurnalista Cosmina Fernoaga furnizeaza, tot sub forma de fake news, faptul ca lui Alexa i s-ar fi atras atentia asupra video-ului aparut alaltaieri in publicatia G4 Media, video vechi de acum 2 ani, cand Liviu Alexa nu era in politica. In acel video, jurnalistul ironiza deschiderea unui club de fite din Capitala. O ora mai tarziu, G4 Media si-a cerut scuze punand si o erata, potrivit ziardecluj.ro.  

Liviu Alexa, presedintele PSD Cluj infirma total cele spuse in articol.

Nu mi-a atras nimeni atentia in CEX asupra nu stiu carui limbaj, nu aveam de ce sa comentam impreuna subiectul unui fake news dat de G4 Media. In ceea ce priveste informatia falsa publicata de jurnalista Cosmina cum ca mi s-ar fi impus reprimirea in PSD a deputatilor Itu si Nasra, fac precizarea ca nici acest lucru nu s-a intamplat in CEX.

Deputatii Nasra si Itu sunt “apartizi”, adica oameni fara de partid, niste tradatori prosti care pentru un pumn de galbeni in plus au tradat PSD fugind la Pro Romania si in prostia lor politica i-au tradat si pe tradatori plecand si de acolo. Din pacate, lipsiti de inteligenta, Nasra si Itu au crezut ca pot reveni in PSD ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, insa statutul PSD prevede in mod expres ce se intampla in situatia lor specifica.

Nasra si Itu pot fi reprimiti in PSD doar peste un an si numai cu votul Biroului Permanent Judetean. Incercarile lor disperate de a insinua ca mai sunt deputati PSD sunt penibile la fel ca si incercarile unor ziare de a insinua la fiecare CEX ca as fi schimbat. Nu voi fi schimbat, nu voi exclus, nu exista niciun motiv pentru asta.

Eu si echipa mea am adus filialei inapoi demnitatea politica si voturile. Itu si Nasra ar vrea inapoi la conducerea filialei dar ii intreb si eu pe toti ce au facut timp de trei ani cat au fost la conducere? Au distrus-o, au alungat voturile, au alungat militantii, au nenorocit reputatia PSD in Cluj.

In doar doua luni, eu si echipa mea am revigorat filiala la nivel judetean si municipal si am dublat numarul voturilor de la europarlamentare. Secretarul general Paul Stanescu spunea ieri un lucru: pentru dumnealui, si sunt perfect de acord cu ce spune domnia sa, conteaza doar voturile, adevaratul efect al implicarii si muncii de organizare. Noi am dublat voturile si vom urma trendul ascendent pe care ni l-am impus pana la locale.

Stiu ca e greu sa faci curatenie intr-o filiala in care mirosul de lene si impotenta politica nu au mai fost eliminate de ani de zile. Deputatul tradator Itu isi pierde sinecurile si banii publici sifonati prin firmele Proxi ale fratilor sai, deputatul Nasra e disperat fiindca traiul bun din Parlament e pe cale sa expire si se va intoarce la someria de odinioara, insa PSD Cluj avea nevoie de curatenie si are nevoie de un nou suflu”, a declarat Liviu Alexa, presedinte PSD Cluj.

Sursa: ziardecluj.ro 

coral