De mai bine de doua luni, Liviu Guta este la regim si a topit pana in prezent 31 de kilograme. Indragitul manelist se simte nemaipomenit dupa schimbarea spectaculoasa si a dezvaluit ce ingrediente cuprinde dieta pe care i-a recomandat-o un nutritionist cubanez.

Liviu Guta a slabit cu dieta recomandata de un nutritionist cubanez

La 40 de ani, Liviu Guta a declarat razboi kilogramelor in plus si, la scurt timp dupa ce a inceput aceasta lupta delicata, el a ajuns sa cantareasca 87 de kilograme de la 118. Invitat in platoul emisiunii “Vorbeste Lumea”, manelistul a fost surprins de Cove, care i-a aratat diferenta dintre jeansii pe care ii avea pe el si unii pe care ii purta in urma cu mai bine de doua luni. Imaginile transformarii cantaretului le puteti vedea in galeria foto a articolului. In cadrul interviului, acesta a dezvaluit ca a renuntat la paine si produse cu mult zahar, dar si ce alimente mananca acum.

“Am stiut sa imi folosesc mai mult mintea – sunt un cantaret, apar. Ma simteam foarte obosit, ma simteam anapoda… si m-am gandit ca cel mai bine pentru mine e sa fac schimbarea. Vreau sa ajung la 80 de kilograme. Tin dieta unui nutritionist cubanez. Am mancat: doua oua fierte, un grapefruit si ceai verde. La pranz… Doua fierte, o portocala si o bucatica de carne pui la gratar. Am exclus painea si zaharul din alimentatie. Am inceput acum doua luni si o saptamana si am slabit 31 de kilograme chiar. Am 87 acum si vreau sa ajung la 80”, a declarat artistul in cadrul emisiunii “Vorbeste Lumea”.

Cunoscutul manelist a marturisit ca a primit incurajari si din partea familiei in lupta impotriva kilogramelor in plus si ca isi doreste sa inceapa miscarea.

“Nu fac sport deloc, urmeaza sa imi fac abonament la sala”, a mai spus Liviu Guta.

coral