Dansatoarea care l-a innebunit pe Florin Calinescu la ”Romanii au talent” – Denisa Despa – si fosta asistenta de la Antena Loredana Chivu au fost protagonistele unor momente controversate in unul dintre cele mai renumite cluburi de pe litoral!

De la imbranceala, la palme!

Potrivit unei surse, vineri noaptea, sexy-dansatoarea care l-a innebunit pe Florin Calinescu la ”Romanii au talent” si “cea mai pacatoasa” asistenta TV au fost in centrul unei altercatii. Totul s-ar fi petrecut in clubul Breeze din Mamaia. La un moment dat, o tanara care parea extrem de euforica s-ar fi impins in cele doua dive. Din cate se pare, imediat dupa imbranceala, intre cele trei fete a izbucnit un adevarat scandal.

Dupa ce si-au adresat mai multe replici acide, dansatoarea Denisa Despa, deranjata de gestul petrecaretei, ar fi reactionat violent si i-ar fi ”fript” o palma rivalei sale.

“Denisa a fost cea violenta, dar a fost calmata cu greu de Loredana. S-au injurat si s-au balacarit. Totul a durat cateva minute. S-au potolit repede, ca altfel cred ca interveneau baietii de la paza”, ne-au povestit cativa martori ai controversatului incident.

Denisa Despa l-a pus pe ganduri pe Florin Calinescu

In urma cu cateva luni, Florin Calinescu a trecut prin momente… dificile. Actorul a fost nevoit sa isi puna ochelarii pentru a urmari cu atentie sporita prestatia artistico-erotica a dansatoarei Denisa Despa.

Senzuala dansatoare a venit cu un numar de dans provocator. Imbracata foarte sumar, Denisa a demonstrat ca are un control fantastic al muschilor, executand cateva miscari de dans inclusiv cu sanii, motiv suficient pentru ca Florin Calinescu sa-si puna ochelarii.

”Parca esti de la circa 14… Gazati-o, culcati-o la pamant! Incatusati-o! Distrugeti-i viitorul! Dupa ce ca mai avem vreo doua-trei in tara… Ne-au taiat padurile, ne-au vandut fabricile, au privatizat tot… Au mai ramas Zamolxe, Babele si ea!  Scumpa mea, ma plictisesc aici: cu viori, cu dansatori, cu coruri, cu tot felul de echilibristice… Of, daca te-ai sublima intr-o sticluta mica, ca-n Aladdin, sa frec putin si sa spui: Da, stapane! Sunt aici! Indeplineste-mi orice dorinta!… De-o luna am scris textul asta si n-aveam cui sa i-l spun”, a comentat Florin Calinescu.

Loredana Chivu, fosta asistenta TV

Loredana Chivu (29 de ani) se ocupa cu modellingul, iar, in urma cu cativa ani, facea echipa cu Ana Maria Mocanu, la emisiunea moderata de Dan Capatos. In 2006, a urcat prima data catwalk-ul scolii de modelling care i-a apartinut lui Carmen Plesea. Ulterior, a apelat la numeroase operatii estetice, care au transformat-o foarte mult. Intr-un interviu mai vechi, vedeta a vorbit despre interventiile facute in cabinetele medicilor esteticieni.

“Aratam altfel (n.r.: la varsta de 16 ani), trasaturile sunt aceleasi, dar consider ca am evoluat in bine. Aveam nevoie de silicoane, buze, pentru ca nu voiam sa ma dau cu gloss intruna. Arata mai bine asa. Toate femeile fac schimbari daca simt. Am trei interventii la sani, primele silicoane au fost un esec total. Am trecut de la minus 1 la cupa C sau D, la capitolul asta stau bine. La buze am injectii, ale mele sunt permanente, nu trebuie sa le refac periodic”, a declarat Loredana Chivu intr-un interviu. coral