Lovitura de teatru pe piata media! Central European Media Enterprises (CME) este compania care detine postul de televiziune Pro TV, iar in luna iunie a acestui an s-a discutat despre preluarea acestei companii de catre grupul Discovery.

Totusi, ultimele informatii aparute in mass-media duc la concluzia ca Discovery n-ar mai fi interesat de preluarea companiei care detine Pro TV. Conform paginademedia.ro, singurul cumparator ramas in joc ar fi un miliardar ceh, Petr Kellner, si grupul sau de investitii PPF.

„O sursa care si-a pastrat anonimatul a declarat site-ului Hlidaci ca Petr Kellner – cel care controleaza fondul de investitii PPF – este interesat de achizitia Nova TV, liderul pietei din Cehia. Este interesat nu doar de Nova, ci de intreaga companie CME. Sursa este descrisa ca “un fost manager de la Nova TV”, a scris in iunie CEETV.

Vedeta Pro TV Oana Andoni a recunoscut ca este insarcinata

Oana Andoni nu a fost luata prin surprindere de aceasta veste deoarece atat ea cat si sotul ei isi doreau ca familia lor sa se mareasca. Prezentatoarea TV traieste una dintre cele mai frumoase perioade din viata ei si abia asteapa sa-si tina fetita la piept.

„Nu pot sa spun ca aceasta veste ne-a luat prin surprindere pentru ca atat noi, parintii, cat si bunicii ne-am dorit ca familia noastra sa se mareasca. Iar Erica, fetita noastra, este cea mai incantata! Ea ne tot intreba de ce nu are o surioara, insista aproape zilnic cu acest subiect si acum este foarte curioasa cum o sa arate cea mica, ii spune deja povesti si de-abia asteapta sa o cunoasca. In octombrie vom fi binecuvantati cu inca o minune in viata noastra si ne pregatim cu drag pentru venirea ei pe lume. O asteptam cu nerabdare”, a declarat Oana Andoni.

coral