Noi informatii bulversante apar in cazul mortii fostului creator de moda Razvan Ciobanu. In urma cercetarilor pe care le-au intreprins anchetatorii, a rezultat ca Razvan Ciobanu murise cu mult timp inainte de a fi descoperit.

Potrivit unor surse din ancheta, accidentul in care a murit Razvan Ciobanu s-a produs in intervalul orar 20.00 – 22.30, in data de 28 aprilie 2018. Informatia a iesit la iveala dupa ce anchetatorii au verificat telefonul mobil al designerului si releele retelelor de telefonie din zona, consemneaza stiripesurse.ro. Initial, politistii au fost anuntati in jurul orei 04.00 despre accidentul de la Sacele, de catre un localnic care trecea prin zona si a observat autoturismul marca Range Rover distrus, intre copacii dintr-o liziera.

Totodata, anchetatorii au stabilit ca, pe podul de la Navodari, Razvan Ciobanu a facut dreapta si a continuat drumul prin localitatile Corbu si Sacele. Normal, designerul ar fi trebuit sa vireze la stanga, catre localitatea Lumina si drumul care duce la autostrada A2. Fostul creator de moda nu purta centura de siguranta si a fost proiectat din masina in urma teribilului impact.

Razvan Ciobanu a murit intr-un accident teribil de masina

Pe numele primit la nastere Mihaita-Razvan Ciobanu, designerul a murit fulgerator in urma unui accident infiorator, petrecut in dimineata de 29 aprilie, a doua zi de Paste. Tragedia s-a produs la intrarea in localitatea Sacele dinspre Navodari, judetul Constanta. Dupa orasul Navodari, creatorul de moda ar fi parasit drumul judetean, arata primele date ale anchetei. Masina de teren si-a continuat drumul pe camp 850 de metri, a traversat o alee asfaltata, apoi a intrat inca 150 de metri intr-o zona cu arbusti. Aici s-ar fi rostogolit de mai multe ori si a smuls din radacini cativa copaci, iar, in final, autoturismul s-a oprit pe roti, izbindu-se frontal de un copac.

Razvan Ciobanu se intorcea de la o petrecere de pe litoral si se pare ca nu purta centura de siguranta in momentul tragediei. Inainte de accidentul dramatic, el a incercat sa trimita un mesaj. Designerul implinise 43 de ani pe 28 ianuarie. Razvan Ciobanu ar fi suferit si o hemoragie la cap, potrivit medicilor legisti care au efectuat autopsia. Regretatul creator de moda a fost inmormantat pe 2 mai in cripta bunicilor sai din Cimitirul Progresul din Bucuresti.

coral