Eventualul divort de George Burcea a adus nelinistea in viata Andreei Balan, insa destinul are si unele suprize ceva mai placute. Pana la clarificarea situatiei conjugale aflate in impas, vedeta primeste si o veste buna, chiar daca nu se mai astepta la asa ceva.

In anul 2007, Andreea Balan a dorit sa cumpere un apartament cu trei camere, platind suma de 90.000 de euro in avans. Numai ca proiectul imobiliar ”Planorama” s-a dovedit a fi o mare teapa, si nu numai pentru Andreea. Firma care trebuia sa construiasca respectivul complex de locuinte a intrat in insolventa, in anul 2010, astfel ca toate contractele de vanzare-cumparare au fost denuntate, unilateral, de lichidator.

Procesul va fi redeschis pe 4 martie, potrivit wowbiz.ro, iar Andreea Balan si-ar putea visul indeplinit, chiar daca au trecut 13 ani de atunci. Exista si reversul medaliei, totusi. Blocul se afla in ruina, iar pentru finalizarea lucrarii ar mai fi nevoie de aproximativ 7 milioane de euro.

Andreea Balan: ”Am muncit pana la epuizare si am alergat mereu dupa fericire”

In unele dintre postarile facute inainte sa se afle ca exista probleme in mariajul cu George Burcea, Andreea Balan siu-a deschis sufletul in fata fanilor si a marturisit ca… a alergat mereu dupa fericire.

“Fiind un artist energic si plin de viata, se spune ca ma reprezinta show-urile, coregrafiile si piesele vesele, dar… In spatele zambetului meu mereu a fost un suflet avariat in copilarie, cu un bagaj emotional complex, care si-a dorit iubirea celorlalti”, a scris artista la un moment dat. In cadrul unei discutii despre una dintre piesele sale, cantareata a afirmat: “De aceea m-am autodepasit constant, am muncit pana la epuizare si am alergat mereu dupa fericire. Sufletul meu a fost si va fi mereu pe piesele triste si cu mesaj, iar vocea mea transmite mai multe emotii atunci cand cant versuri in care ma regasesc. Sens unic este despre puterea de a merge mai departe indiferent de cat de tare doare”, a spus Andreea Balan.

coral