Luiza Melencu este disparuta de mai multe luni, iar anchetatorii nu au reusit sa descopere indici care sa confirme declaratiile lui Gheorghe Dinca. ”Monstrul din Caracal” a spus, in fata celor care il ancheteaza, ca a ucis-o si pe Luiza, nu numai pe Alexandra Macesanu. Familia Luizei spera ca fata este inca in viata.

Au aparut, in mediul online, noi imagini cu Luiza Melencu. Toti cei care au cunoscut-o traiesc, in fiecare zi, cu speranta ca Gheorghe Dinca a mintit si a incercat sa ii puna pe o pista falsa pe anchetatori. Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, a afirmat – in repetate randuri – ca trebuie luata in considerare ipoteza conform careia cele doua fete au fost ”plasate” unei retele de trafic de persoane, Gheorghe Dinca nefiind decat un ”pion” si nu un ”lup singuratic”, asa cum s-a vehiculat de la bun inceput.

”Fetele sunt luate! Eu am vazut-o pe Luiza!

O martora cu identitate protejata a declarat, la Romania TV, ca a vazut-o pe Luiza Melencu in Italia. Va reamintim ca patroana unui local din Napoli a declarat, la randul ei, ca a recunoscut-o pe Alexandra Macesanu dupa ce aceasta a intrat in barul ei. Luiza Melencu ar fi fost vazuta in localitatea Scauri, in apropiere de Napoli.

„Fetele nu sunt moarte! Sa nu se mai insiste pe aceasta treaba! Fetele sunt luate! Eu am vazut-o pe Luiza. Deci, Luiza sigur nu e moarta. Si ea a spus ca Alexandra e cu ea. pe Luiza. Deci, Luiza sigur nu e moarta. Si ea a spus ca Alexandra e cu ea. A zis ca Alexandra este cu ea, a zis de acea proba de sange ca a fost luata sau taiata din piciorul ei sau al Alexandrei, nu am inteles. Si ca: Pe noi cine ne-a scos din tara..” si a zis: Fii-sa!” Unde ati vazut-o pe Luiza? Am iesit de la munca, lucrez intr-un magazin si am pauza. In Scauri. Este, sa spunem asa, un mic orasel intre Napoli si Roma. Cred ca la inceputul lui septembrie. Nu mi-am dat seama, nu urmarisem cazul. Acest bar are trei trepte, probabil ca si-a dat seama ca sunt romanca. Nu inteleg… Mi-a zis: Help me! (n.red.: Ajuta-ma!)”, a declarat femeia.

coral