Colonelul in rezerva Costica Ionescu, fost sef la serviciul Omoruri din Capitala din Sectorul 4, a fost invitatul Mirelei Voicu la emisiunea ”Voi cu Voicu”, unde a vorbit despre cazul de la Caracal. Colonelul, care are o experienta de peste 20 de ani, a precizat ca inculpatul Gheorghe Dinca nu este la prima crima comisa si ca, in opinia sa, acesta ar fi facut parte dintr-un clan.

„Nu este prima fapta si cu siguranta nu ar fi nici ultima. Nu este exclus sa mai auziti si dupa ce va fi condamnat. In principiu nu poate fi condamnat la mai mult de 25 de ani, deoarece are deja 65. El a recunoscut doua fapte. De ce a recunoscut doua? Eu zic ca omul este in clan cu alte persoane. Eu ce faceam? Sincer acum, vindeam gogosi la presa. Imi proteajm asa tare dosarul….daca aveam trei suspecti, ziceam ca am doi.. Totul ca sa derutez partea adversa. Uitati ce se intampla, e o mare bulibaseala. E drept ca si stilul de lucru al organelor de atunci era altul, nu trebuia sa vina seful sa imi zica ”Ba, Ionescu, ai audiat-o pe Vasilica?” Ma duceam eu la sef si ii ziceam ce mi-a spus Vasilica”, a declarat Costica Ionescu.

„Pe Alexandra a omorat-o pentru ca a dat telefon la politie. Eu nu cred totusi ca Luiza este moarta. El avea o marfa pe care o preda, sunt sigur. Bag mana in foc. Sa ma ierte lumea si copiii aia, dar i-a intrebat cineva ceva pe copiii lui Dinca? Daca nu i-a intrebat, foarte rau. Dinca a omorat pentru ca s-a intamplat ceva. Nu pentru placerea lui”, a subliniat Costica Ionescu.

Fostul agent a mai spus ca Luiza si Alexandra nu sunt singurele victimele ale lui Dinca, adaugand ca au mai fost cu siguranta tinere rapite in trecut de catre acesta.

coral