Cu siguranta va mai amintiti povestea cutremuratoare a baietelului din comuna Breaza Buzau pe care Gigi Becali il considera "copilul lui de suflet".

Mama l-a abandonat, tatal lui s-a spanzurat, iar micutul traia intr-o saracie lucie, intr-un bordei, impreuna cu bunica, singura persoana care il iubea cu adevarat.

Cum a aflat de drama baiatului, in urma cu cativa ani, latifundiarul din Pipera a decis imediat sa-l ia sub aripa lui. In doar cateva luni i-a construit o casa cocheta, a mobilat-o complet, i-a daruit o suma importanta de bani si, mai mult decat atat, a angajat o femeie sa aiba grija de copil si de bunica lui.

Ei bine, Marian Ursea a vrut sa-i demonstreze binefacatorului sau ca are ambitie si ca isi doreste sa se autodepaseasca si s-a inscris la o scoala profesionala, dorindu-si sa devina frizer.
Copilul de suflet al lui Becali are iubita! Tanara este de-o varsta cu el

Un eveniment nefericit i-a intunecat insa orizonturile adolescentului. In urma cu doi ani, batrana a decedat, iar el a ramas singur pe lume.

Daramat emotional, tanarul a fost luat in grija de preotul comunei, care l-a tinut departe de pericole si l-a incurajat sa mearga mai departe, sa-si urmeze visul.

Timpul i-a vindecat ranile lui Marian, in prezent adolescent. Acesta a implinit 18 ani acum cateva luni si se poate lauda cu un debut promitator in muzica.

Tanarul are o voce frumoasa, aspect fizic placut, si a reusit sa se afirme pe plan local, pustiul avand deja concerte.

Si ca sa vedeti ca exista perioade in viata cand lucrurile se "aliniaza" pe toate planurile, aflati ca Marian este implinit si din punct de vedere sentimental. Are o iubita de varsta lui de care este indragostit lulea si, in sfarsit, parca zambeste din tot sufletul.

coral