Ionut Anghel – in varsta de doar 4 ani – a murit sfasiat de caini, intr-un parc din Bucuresti. Andreea Anghel, mama sa, oripilata de crimele din Caracal, a transmis un mesaj in care si-a exprimat revolta pentru tot ceea ce se intampla in aceste zile.

Andreea Anghel este de parere ca autoritatile se misca foarte lent in ”Cazul Caracal” si a povestit – pentru wowbiz.ro – ce lupta a fost nevoita sa duca dupa moartea baietelului ei.

”Zilele acestea asistam stupefiati la crimele de la Caracal. Apreciez determinarea si curajul acestui om, Alexandru Cumpanasu, in lupta lui cu sistemul, cu “statul” care nu a facut nimic pentru salvarea Alexandrei, si a celorlalte victime, si pentru aflarea adevarului si pentru pedepsirea tuturor vinovatilor pana la cel mai inalt nivel. (…) Au sarit pe noi multimea de nemernici care au comentat si ne-au umplut de noroi pentru indrazneala de a face ceva. Ne-au urmarit pana si pe plaja. Peste tot pe unde mergeam, mergeam cu teama, cu frica, cu groaza de acesti nemernici”.

Am fost facuta praf prin toate mijloacele

Andreea Anghel face, practic, o paralela intre moartea baietelului sau si moartea Alexandrei Macesanu, scriind ca si atunci, ca si acum, sunt lansate in spatiul public tot felul de pareri ale unor persoane neavizate.

”Am fost sfatuiti sa am/avem grija ce declar/am public, si sa am/avem grija de noi si de copil. Oamenii o luasera razna. Apareau tot felul de “parerologi” care stiau ei mai bine traseul copiilor, ce s-a intamplat in ziua respectiva, cum au decurs lucrurile. Dupa ce trece emotia publica, hienele ataca pe toate fronturile si prin toate mijloacele pana ce victima/victimele cedeaza psihic si nu mai au puterea sa lupte. Am trait un adevarat cosmar, la propriu. Eu pot spune ca in urma acestor comportamente am cedat psihic. Am fost facuta/ti praf prin toate mijloacele”, a mai scris Andreea Anghel.

coral