A fost inca o editie incendiara la “Bravo, ai stil! Celebrities”, emisiune difuzata la Kanal D! Andreea Tonciu si Maria Ilioiu au continuat sa se atace una pe cealalta. In platoul show-ului prezentat de Ilinca Vandici, fosta ispita de la “Insula Iubirii” si-a adus cartea cu vraji pentru ca energiile negative ale rivalelor sale sa nu ajunga la ea. Dupa ce s-a incheiat emisiunea, Maria Ilioiu a facut declaratii transante la adresa Andreei Tonciu.

Maria Ilioiu, marturisire neasteptata dupa ce s-a certat cu Andrea Tonciu la “Bravo, ai stil”

Maria Ilioiu a alimentat razboiul inceput cu Andrea Tonciu si i-a spus in timp ce camerele de filmat erau pe ea ca nici bine nu s-au intalnit si ca bruneta a sarit pe ea ca o ciocanitoare. Cand a auzit comparatia facuta de roscata, fina Anamariei Prodan a luat foc si i-a dat imediat replica.

“Tu te uiti cum arati, mai, fata? Eu nici nu stiu cine e domnisoara asta! Eu n-am venit aici sa ma cert si nu-i permit ei sa ma jigneasca. Te rog frumos sa-ti retragi cuvintele!”, a reactionat Andreea Tonciu.

De la televizor, razboiul s-a mutat in lumea virtuala, unde Maria Ilioiu a facut apel la internauti sa vada adevarul exact asa cum este in situatia in care se afla cu Andreea Tonciu si i-a indemnat pe toti sa ii dea sfaturi pentru show-ul “Bravo, ai stil! Celebrities”. Ulterior, intr-un comentariu facut la postarea de mai jos, roscata a subliniat ca nu ar fi acceptat sa participe la emisiunea prezentata de Ilinca Vandici daca ar fi stiut ca va fi concurenta alaturi de Andrea Tonciu, dupa cum puteti vedea in imaginea de mai jos.

“Dragilor, sper sa vedeti dincolo de tatuaje si roluri si pentru ca cel mai usor in viata este sa judeci inainte sa cunosti si sa intelegi, nu puneti etichete! Vreau sa intelegeti ca nu am atacat pe nimeni, fara sa fiu acuzata inainte, de lucruri pe care nu le-am facut… Va multumesc celor care imi sunteti alaturi, celor care ma criticati si pastrati decenta si, cu fiecare zi, sper sa reusesc sa fac fata provocarilor, iar daca imi puteti sugera sau recomanda anumite lucruri, le astept cu drag!” este mesajul transmis de Maria Ilioiu pe Instagram, la cateva ore dupa ce s-a incheiat editia de aseara a emisiunii prezentata de Ilinca Vandici.

Cum a inceput scadalul dintre Maria Ilioiu si Andreea Tonciu

Andreea Tonciu si Maria Ilioiu s-au certat inca din prima editie a show-ului “Bravo, ai stil! Celebrities”; cele doua concurente si-au aruncat cuvinte grele.

“Nici nu am inceput bine emisiunea si ea a inceput cu cearta. Bine, ea a inceput scandalul inca de la filari, de la repetitii si la promo. Eu nu am venit aici sa ma cert, nu vreau sa ma cert cu nimeni. Vreau sa inchei acest subiect”, a spus Andreea Tonciu in cadrul emisiunii “Bravo, ai stil! Celebrities”.

Ulterior, in interviurile de dupa emisiune, bruneta a mai adaugat despre motivul pentru care crede ea ca Maria Ilioiu se tot cearta cu ea: “Eu, in trecut ma certam cu anumite persoane si din cauza asta am devenit mult mai cunoscuta. Probabil ca asta vrea si ea acum, dar sa fii ca Tonciu este foarte greu”. coral