Medicii de la Spitalul Elias au anuntat ca fiul lui Gino Iorgulescu a iesit din coma, insa starea lui medicala ramane delicata.  

Mario Iorgulescu a iesit din coma, au anuntat medicii de la Spitalul Elias. Fiul presedintelui LPF, Gino Iorgulescu, a fost implicat intr-un accident grav, duminica (8 septembrie), la 3 dimineata. In timp ce se afla la volanul unui Aston Martin, tanarul de 24 de ani a pierdut controlul masinii si a intrat pe contrasens, lovind un alt autoturism care circula regulamentar.

Soferul masinii pe care Mario Iorgulescu a lovit-o in plin si-a pierdut viata. Dany Vicol avea 24 de ani si-l asteptau acasa doua fetite. Fiul presedintelui LPF a fost transportat in stare grava la Spitalul Elias, acolo unde a fost operat. Evolutia lui a fost una buna, spun medicii, iar acum este constient, desi ramane conectat la apratele de ventilatie mecanica.

”Evolutia pacientului Mario Iorgulescu, internat in Spitalul Elias cu diagnosticul de politraumatism prin accident rutier, este lent favorabila. El este constient, ramanand conectat la aparatele de ventilatie mecanica. Se apreciaza ca deocamdata nu a depasit zona riscului vital si continua sa necesite ingrijiri de terapie intensiva”, a declarat Mugur Ardelean, managerul Spitalului Elias, intr-un comunicat de presa.

 

coral