Răsturnare de situaţie în cazul accidentului lui Mario Iorgulescu, fiul şefului LPF. Deşi medicii erau sceptici în ceea ce priveşte şansele sale de supravieţuire, Marius Iorgulescu (24 de ani) s-a trezit din comă şi a reuşit să comunice cu părinţii săi, scrie redacţia.ro.

Fiul lui Gino Iorgulescu, actual preşedinte al LPF, e internat la Spitalul Elias din Capitală, iar medicii nu-i dădeau mari şanse de supravieţuire. Totuşi, se pare că Mario are noroc şi, potrivit redacţia.ro, acesta s-a trezit şi a putut comunica cu părinţii săi, dar se pare că nu ştie că a omorât un om.

Mario Iorgulescu îşi aduce aminte că a făcut accident, însă familia acestuia a căzut de acord să nu-i comunice momentan faptul că în urma accidentului provocat de el, un tânăr de 24 de ani a murit. Mai mult, conform sursei de mai sus, Gino Iorgulescu vrea să cheme un specialist în psihologie, pentru a-l pregăti psihic în momentul când va afla şocanta veste.

Accidentul provocat de Mario Iorgulescu

În noaptea de sâmbătă spre duminică, Mario Iorgulescu s-a urcat la volanul unui Aston Martin, băut şi drogat, şi a provocat un accident grav, în urma căruia un tânăr de 24 de ani şi-a pierdut viaţa. Fiul lui Gino Iorgulescu conducea cu 240 km/h, viteză la care s-a blocat acul de la vitezometru al maşinii de lux deţinute de Mario. Din nefericire, şoferul din cealaltă maşină, în vârstă de 24 de ani, tată a doi copii, a murit pe loc.

coral