Mario Iorgulescu si-a revenit miraculos dupa accidentul rutier teribil, produs in urma cu aproape doua saptamani, cand un tanar de varsta lui a murit. Potrivit celor mai noi informatii, baiatul lui Gino Iorgulescu raspunde tratamentului administrat de medicii care se lupta de zile bune sa il tina in viata. Iar acest lucru nu reprezinta singura veste buna pentru tanar si parintii lui!

Mario Iorgulescu si-a revenit miraculos. Cum a fost vazut in salonul de la Elias

Ieri, 18 septembrie, doctorii de la Spitalul Elias au fost surprinsi cand au observat Mario Iorgulescu a inceput sa reactioneze la medicamente. In plus, tanarul ar fi miscat mana, acest lucru insemnand ca organismul lui se lupta sa reziste, relateaza jurnalistii de la prosport.ro. Timp de 10 zile, fiul lui Gino Iorgulescu nu a facut nicio miscare pe patul de la Terapie Intensiva.

Intr-un comunicat oficial facut public saptamana trecuta de reprezentantii Spitalului Elias se aratau urmatoarele aspecte in legatura cu starea de sanatate a fiului lui Gino Iorgulescu: “Referitor la starea de sanatate a pacientului Mario lorgulescu, internat in spitalul Elias, facem urmatoarele precizari: contuzia pulmonara are o evolutie lent favorabila, cu ameliorarea parametrilor respiratori si scaderea consecutiva a necesarului de asistare ventilatorie. Leziunile peretelui toracic sunt inca in perioada de consolidare, necesitand repaus si analgosedare; anastomozele digestive consecutive rezectiilor impuse de leziunile intestinale sunt de asemenea in perioada de vindecare, dar riscul de fistula anastomotica persista”.

coral