Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu – presedintele LPF – a fost implicat intr-un grav accident de circulatie. Accidentul a avut loc in noaptea de sambata spre duminica, pe Soseaua Chitilei. Mario conducea Aston Martin DBS, care a fost avariat in urma impactului, iar cealalta masina a fost facuta praf, soferul murind pe loc.

La sosirea echipajelor medicale, fiul presedintelui LPF acuza dureri in zona spatelui. El a fost transportat, imediat, la Spitalul Elias din Bucuresti. Medicii au constatat ca Mario Iorgulescu avea hemoragie interna, fiind nevoie de o interventie chirugicala. Starea lui Mario Iorgulescu grava, medicii scotandu-i intestinul subtire. Mario Iorgulescu se afla, acum, la sectia Reanimare, in coma indusa.

Mario Iorgulescu circula cu 240 km/h

In comunicatul Politiei nu este precizata viteza cu care circula fiul lui Gino Iorgulescu, Iinsa martorii accidentului au declarat in exclusivitate pentru CANCAN.RO ca acul vitezometrului s-ar fi oprit la 240 de kilometri/ora!

Mario Iorgulescu a scapat cu viata in urma accidentului, ramanand constient dupa impactul teribil. Medicii de Elias au anuntat ca EL a fost operat, iar acum este ventilat mecanic. Din pacate, celalalt sofer a murit in urma accidentului.

coral