Soc in lumea televeziunii! Cel mai popular show TV e un ”butoi cu pulbere”. Un mega scandal ar fi izbucnit in culisele reality show-ului de la PRO TV.

Mihaela Radulescu ar fi agresat-o fizic pe fosta producatoare, scrie cancan.ro.

La scurt timp dupa ce filmarile la ”Ferma” s-au terminat mai multe amanunte terifiante au iesit la iveala. Din cate se pare, tensiunile din spatele camerelor au atins cote inimaginabile, iar filmarile pentru cel mai popular show TV nu au fost lipsite de episoade tensionate intre membrii echipei de filmare.

Potrivit unor surse cancan, Mihaela Radulescu si unul dintre membrii staff-ului au fost protagonistii unor scene violente. Prezentatoarea ar fi agresat-o fizic pe fosta producatoare, iar evenimentul ar fi fost trecut ”la secret” cu acordul conducerii PRO TV.

Mai mult decat atat, sursele citate au sustinut faptul ca o mare parte dintre oamenii care au lucrat pentru producerea show-ului TV sunt la un pas de revolta din cauza conditiilor capricioase de munca pe care le-au indurat timp de aproximativ trei luni.

”Mihaela Radulescu a agresat-o fizic pe fosta producatoare si totul a fost musamalizat cu acordul managementului. In Ferma se muncea 14 ore pe zi cel putin si angajatii au fost terorizati. Oamenii sunt gata sa se revolte pentru ca au muncit sub teroare 3 luni, in frig si in conditii de sclavie„ a dezvaluit o sursa apropiata echipei de filmare.

coral