Mihai Bobonete a suferit un pneumotorax masiv (acumulare de aer in spatiul dintre plamani si peretele toracic) si a fost supus unei interventii chirurgicale. Familia si apropiatii ii sunt alaturi actorului, multi dintre apropiatii sai vizitandu-l la spital pentru a-l incuraja si pentru a-i transmite ganduri bune.

Din cauza problemelor de sanatate, Mihai Bobonete nu a mai putut onora contractele pe care le avea incheiate, renuntand la spectacole pentru o perioada de timp. Dar actorul isi pastreaza tonusul ridicat dupa ce trecut printr-o interventie chirurgicala. Acum cateva ore, el a facut o referire la concertul pe care Mihai Margineanu il va sustine la Sala Palatului, transmitand si ca el, momentan, se afla in… ”revizie tehnica”.

”Momentan eu ma refac, sunt in revizie tehnica dar fratele Margineanu o da bine la Sala Palatului!
Veniti si voi ca poate ma ia si pe mine sa recit o poezie!

E pe pozitiv si muzica faina!”, a scris Mihai Bobonete pe pagina sa de Facebook.

Mihai Bobonete a avut un pneumotorax

Mihai Bobonete a anuntat pe pagina sa de socializare ca trece prin niste momente delicate si ca trebuie sa ia o pauza de la spectacolelele pe care le avea programate. Actorul a fost operat de urgenta si va ramane cateva zile sub supravegherea medicilor. Operatia la care a fost supus Mihai Bobonete este una destul de delicata. Conform marturisirilor aparute pe pagina lui oficiala de Facebook, actorul a suferit un pneumotorax masiv, pentru care a avut nevoie de ingrijire medicala urgenta.

“(…), e o zi minunata, credeti-ma pe cuvant, stiu exact ce spun. Este ziua in care m-am trezit la 5 dimineata si nu mai simteam nimic, am crezut ca sunt mort , atat de bine ma simteam.Nu mai simt tubul in mine, am un tub bagat printre coaste in pleura si ieri la 24 de ore de la interventie, corpul meu a avut mare rafuiala cu jumatatea aia de metru de plastic bagata in mine dar azi,azi e bine, parca sa zic eu ca pare a fi o zi fara morfina.

Am papat o bananica, un iaurtel,  fac pipilica, m-am spalat nitel, sunt dat cu spray, gata de somn iar. Scuze daca v-am deranjat, ce as vrea sa retineti este ca viata e minunata si ca durerea este suportabila in orice forma a ei dar te face cu memeaca. Am suferit un Pneumotorax masiv si din aceasta cauza sunt internat pana joi, nu pot zbura la Paris si Bruxelles unde urma sa am spectacole in weekendul viitor. Imi pare rau, dar Florin Lazar, organizatorul, impreuna cu Vancica, sunt convins ca vor lua cea mai buna decizie in ceea ce va priveste si ne priveste”., a scris Mihai Bobonete pe pagina sa de socializare.

coral