Binecunoscutul om de radio si de televiziune Mihai Gainusa isi doreste un viitor mai bun pentru cei doi copii ai sai.

Mihai Gainusa are doi copii, Eva, in varsta de 14 ani, si Mihai, in varsta de 6 ani.

Acesta a afirmat ca nu isi doreste ca cei doi copii ai sai sa ramana in Romania. Mihai Gainusa a explicat la Click! TV Live, ca a ales ca ei sa aiba parte de o educatie mai buna decat cea pe care le-o poate oferi sistemul de invatamant romanesc.

„La modul foarte serios, sora mea a facut parte din sistemul de invatamant din Romania. A fost intai invatatoare, apoi profesoara. Dupa aia, a ales o cariera de profesor universitar in State, unde e si in prezent. A plecat de groaza, atat speriata de nivelul elevilor, cat si de nivelul invatamantului romanesc.

Eu nu sunt multumit cu ce am invatat in scoala in anii de dinainte. Pot sa zic ca atunci cand am intrat la liceu, am iesit mai prost decat am intrat.

Eu am vrut pentru copiii mei sa invete ceva in scoala, nu acasa cu meditatii si pe bani multi, cum au facut si altii. De aia am ales un sistem… Eu nu cred ca datorez ceva sistemului de invatamant din Romania. Mi-am platit toate politele.

Copiii mei merita o soarta mai buna si stau pe banii mei in scoala. Eu sincer imi doresc ca ei sa nu ramana in Romania, cu riscul de a fi judecat de alti parinti. Eu o sa raman in Romania si o sa le fac zile fripte multora de aici”, a declarat Mihai Gainusa, potrivit click.ro.

coral