La aproape o luna de cand Mihai Constantinescu de afla in coma indusa, vin noi vesti despre starea de sanatate a indragitului artist.

Mihaela Constantinescu, fosta sotie a celebrului artist, continua sa ii tina la curent pe apropiatii artistului si ii indeamna pe toti sa se roage, pentru ca deja sunt semne bune.

„Dragii mei… rugaciunile voastre fac minuni… sa ne rugam pentru Mihai si pentru Miracolul Vietii. Va multumesc din inima” este mesajul transmis de fosta sotie a artistului pe pagina ei oficiala de Facebook.

De asemenea, artistul Adrian Daminescu a facut dezvaluiri despre starea lui Mihai Constantinescu. Acesta vine cu vesti extraordinare.

„De cinci zile este stabil. E scos de la aparate si respira singur, mai misca cate un deget. Sper sa aiba aceeasi evolutie pe care a avut-o Gabi Cotabita", a declarat Daminescu, la Romania TV.

„Roadele rugaciunilor se arata. Ne-am rugat in permanenta. Sa speram ca isi va reveni, pentru asta ne rugam cu totii. Daca sunt primele semne, noi nu intram in amanunte, doctorii stiu ce trebuie sa faca", a spus si Stela Enache, la Romania TV.

Cea care sta in permanenta langa artist si se roaga pentru o minune este chiar sotia.

Mihai Constantinescu, operat de urgenta! Interventia la care a fost supus de medicii de la Spitalul Floreasca

Mihai Constantinescu este tinut in viata de aparate. Aceleasi surse din cadrul Spitalului Clinic de Urgenta Floreasca din Bucuresti au declarat ca starea cantaretului este grava.

„E in stare grava, la fel de rea, inteleg ca vegetativa. Inca e tinut pe aparate. (…) E stationar acum, starea sa nu a evoluat nici in bine, nici in rau”, a precizat sursa pentru Mediafax. coral