Anchetatorii au descoperit in masina lui Gheorghe Dinca o poseta si un cercel, numai ca obiectele nu apartin nici Luizei Melencu si nici Alexandrei Macesanu. Fireste, o astfel de concluzie este de natura a deschide o noua pista in aceasta ancheta complicata.

O a treia victima a ”Monstrului din Caracal” ar putea completa acest puzzle ucigas, iar procurorii DIICOT solicita o noua expertiza. Parintii adolescentelor nu au recunoscut poseta si cercelul descoperite in masina lui Gheorghe Dinca, iar expertii nu au putut stabili ADN-ul in urma analizarii ramasitelor umane pe care le-au gasit in padurea aflata in apropierea casei criminalului. Totul duce, astfel, catre ipoteza ca exista, din nefericire, si o a treia victima a lui Dinca, insa – cel putin pana in momentul de fata – nu au aparut indicii care sa ofere un raspuns acestei presupuneri.

Dilemele anchetatorilor

Initial, anchetatorii au descoperit in masina lui Dinca un cercel pe care mama Alexandrei Macesanu l-a recunscut ca fiind al fiicei sale. Numai ca, dupa o cercetare amanuntita a masinii, a aparut un al doilea cercel in scenariu, iar bijuteria respectiva nu a fost recunoscuta de familiile celor doua adolescente. Nu a fost gasit, inca, nici rucsacul pe care Luiza Melencu il avea in ziua disparitiei. Cat despre misterioasa poseta albastra, posesoarea ei este, in continuare, necunoscuta.

Toate aceste indicii obtinute de anchetatori duc catre un scenariu in care apar trei victime ale lui Gheorghe Dinca, insa ancheta este in desfasurare si doar viitoarea expertiza si eventuale noi indicii pot confirma sau infirma aceasta concluzie.

coral