Misterele mortii lui Razvan Ciobanu ar putea fi elucidate marti.

Anchetatorii vor perchezitiona telefonul creatorului de moda, care ar putea raspunde la multe dintre intrebarile apropiatilor referitoare la comportamentul ciudat din ultimele sale zile de viata.
„Vreau sa…” Ce SMS a fost gasit in telefonul lui Razvan Ciobanu

Pe masura ce trece timpul, apar din ce in ce mai multe informatii senzationale referitoare la accidentul tragic in care si-a pierdut viata creatorul de moda Razvan Ciobanu. In telefonul pe care Razvan Ciobanu l-a lasat la amanet s-ar afla foarte multe informatii valoroase, legate de cum si-a petrecut ultimele luni din viata.

Jurnalistul Ion Spanu a oferit unele detalii senzationale referitoare la telefonul pe care Razvan Ciobanu il depusese la amanet. Din ceea ce a declarat respectivul jurnalist, reiese ca nu telefonul in sine avea o valoare mare, ci mesajele care se aflau stocate in memoria interna. Mai mult, Ion Spanu spune ca anchetatorii are trebui sa urmareasca, neaparat, aceasta pista.

Citeste si: Fosta sotie a lui Mihai Constantinescu a primit zeci de mesaje de condoleante

Citeste si: Trupul unei femei disparute de 6 ani a fost gasit intr-un congelator aruncat la fier vechi

Citeste si: Noi dezvaluiri despre moartea lui Razvan Ciobanu. Martor cheie spune ce a facut exact inainte sa moara: "L-am vazut la magazin. A cumparat…"

”Din ce spune doamna Vicol s-a vazut ca se vorbeste despre pradarea lui Ciobanu din Bucuresti. Prima stire data la tv a fost data la ora 9:00 dimineata. Acolo se cauta sigur ceva, nu era vorba de haine. Anchetatorii trebuie sa urmareasca aceasta pista. S-a gasit un mesaj in telefonul lui dat la amanet. Scria ca vrea sa il puna la amanet, dar nu stia ce sa faca pentru ca avea in el probe. El nu e un personaj oarecare”, a declarat jurnalistul Ion Spanu la o emisiune tv.

coral