Un român, în vârstă de 40 de ani, s-a stins din viață după o săptămână de comă, pe un pat dintr-un spital din Anglia. Stan Băcioiu a murit de Ziua Națională a României, după ce a fost bătut cu bestialitate de mai multe persoane, în cartierul Staffordshire.

După bătaia încasată, a fost transportat de urgență la spitalul din Nottingham, acolo unde a fost operat pe creier. A stat o săptămână și câteva zile în comă și și-a găsit obștescul sfârșit pe patul de spital. În urma lui a lăsat o soție îngenuncheată de durere și doi copii orfani. Rudele fac acum eforturi colosale pentru a-i repatria trupul, iar o prietenă apropiată a organizat o strângere de fonduri, pentru a ajuta familia românului.

"Pentru noi cei care îl cunoaștem,prieteni și familie azi este o zi neagră. STAN BĂCIOIU 1 Decembrie 2019 ultima jumătate de zi în care inima lui a mai bătut ajutat doar de aparate. După o cruntă bătaie aplicată a intrat în comă profundă și a stat timp de o săptămână ajutat de oxigen și aparate. Medicii au făcut tot posibilul pt a îl salva,dar în zadar. Familia și soția lui Mădălina doresc repatrierea și am dorii să ajutăm cu o strângere de fonduri, orice suma donată contează foarte mult în așa trist și nefericit moment.", a scris femeia, pe Facebook.

La acel moment, polițiștii englezi anunțau că un atac grav a avut loc pe o stradă și făceau apel la cetățeni, pentru depistarea făptașilor. Singurele informații erau referitoare la mai multe mașini care au venit și plecat de pe strada respectivă, scrie presa locală. Se pare că poliţia din Staffordshire ar fi intrat în posesia unor imagini surprinse de camerele de supraveghere din zona respectivă.

coral