Canapeaua este regina interiorului modern si inspiratia sa principala. Pentru o casa sau un apartament, poti cumpara mobila eleganta de la Acaju.ro. Canapeaua nu este folosita doar pentru relaxare si somn, ci, intr-o oarecare masura este o componenta estetica integrala a designului interior. Poti cumpara mobila si canapele din magazinul online https://www.acaju.ro/. Magazinul online prezinta cea mai larga gama de mobila si, in special, canapele in diverse modele, pentru diferite scopuri si, bineinteles, pe categorii de preturi. Pentru a nu te pierde in varietatea alegerilor si pentru a ajunge in cele din urma la cea mai buna optiune, poti consulta catalogul online, ghidandu-te dupa principalele criterii.

La prima vedere la o canapea acoperita cu piele intr-un stil simplu, se potriveste o masuta de cafea, care creeaza imediat impresia atmosferei calde. De asemenea, catalogul online iti va permite sa compari modelele si sa alegi optiunea potrivita pentru amenajarea casei. Poti cumpara una dintre canapelele ieftin, dar de buna calitate din magazinul online Acaju.ro.

Tipuri de modele care sunt prezentate in magazinul online

  • canapele extensibile;
  • canapele de colt si in forma de U;
  • sisteme modulare moi;
  • canapele simple;
  • coltare de bucatarie;
  • canapele fara rame;
  • canapele pentru copii;
  • canapele tip bancheta;
  • canapele de birou etc.

Materiale folosite pentru confectionarea canapelelor

Ca materiale principale pentru fabricarea cadrului canapelei, se foloseste metalul rezistent sau lemn natural sau PAL. Acestea din urma, de regula, pot fi completate cu elemente din placaj si placi. Rezistenta canapelei si, in consecinta, pretul acesteia depind de alegerea materialului. Lemnul natural este mult mai adaptat la stresul mecanic si incarcaturile grele, dar pretul sau este mult mai mare decat, de exemplu, al canapelelor din PAL.

Materiale folosite la umplerea saltelei

Pentru umplerea saltelei se foloseste:

  • spuma poliuretanica;
  • arcuri (Bonnel sau Spring Pocket);
  • materiale auxiliare: pasla, lana sintetica, tesatura netesuta, holofibra (pentru perne), latex si altele.

Ce tapiterie sa alegi?

Canapele prezentate in catalogul electronic al magazinului online Acaju.ro, prezinta aproape toate tipurile de tesaturi de mobilier, cum ar fi piele autentica sau artificiala, catifea, materiale din diferite tesaturi. Pe langa proprietatile pur estetice si tactile, este recomandabil sa acorzi atentie datelor tehnice. Asadar, de exemplu, daca in casa ta exista copii mici, merita sa dai preferinta materialelor etichetate „curatare usoara”. Daca ai animale de companie in casa, ar trebui sa dai preferinta materialelor din velur dens sau catifea. 

Poti alege cea mai buna si mai potrivita canapea din magazinul online Acaju.ro, profitand de sortimentul mare de mobila si canapele office, pentru copii, moderne si clasice. Pentru a cumpara o canapea ieftina in acest magazin online, trebuie doar sa plasezi o comanda pe site-ul https://www.acaju.ro/. Primul lucru pe care trebuie sa-l faci, este sa accesezi site-ul oficial Acaju.ro, sectiunea de produse si folosind filtrul, sa determini parametrii canapelei: tipul, dimensiunea, pretul, stilul, de exemplu, clasic sau de tineret, alegand astfel canapeaua si mobilierul care iti place cel mai mult si este potrivit pentru casa ta.

coral