Andra, concurenta noua de la Puterea Dragostei, s-a facut remarcata prin frumusetea sa iesita din comun. Baietii au pus ochii pe ea inca din clipa in care a coborat pe scari si au schimbat primele cuvinte.

Andra, concurenta supersexy de la Puterea Dragostei, a intrat, sigura pe ea, in casa Puterea Dragostei, fiind gata sa-si gaseasca marea dragostei, asa cum declara chiar ea in promo-ul de prezentare.

Baietii au fost impresionati de Andra, concurenta noua de la Puterea Dragostei

Baietii au ramas muti de uimire in momentul in care au vazut-o pe noua concurenta de la Puterea Dragostei pentru prima data, dar „castigatorul” inimii ei este Bogdan Mocanu, dupa o competitie stransa cu cel mai bun prieten al lui, Jador.

Andra, concurenta noua de la Puterea Dragostei, s-a facut remarcata prin frumusetea sa iesita din comun. Gurile rele sustin ca Andra ar fi suferit mai multe interventii estetice la nivelul fetei si au publicat chiar si o serie de fotografii cu noua concurenta Puterea Dragostei in adolescenta, de pe vremea cand nu se machia si aranja atat de mult.

Andra, concurenta noua de la Puterea Dragostei, s-a facut remarcata prin frumusetea sa iesita din comun. Pe contul personal de Instagram, concurenta are o multime de fotografii in ipostaze sexy, lasand sa i se vada trupul apetisant.

 

coral