Monica Anghel si-a descoperit pasiunea pentru echitatie destul de tarziu, cand deja era la varsta maturitatii, insa acest lucru nu a oprit-o sa faca lucruri minunate cu ajutorul cailor. De ceva vreme, face acrobatii pe cai la Circul Metropolitan Bucuresti.

Dupa ce s-a apropiat de cai si a invatat sa calareasca aproape fara cusur, Monica Anghel a primit propunerea de a face parte dintr-un proiect de acrobatii la circ.

„Fac echitatie in weekend, dar in timpul saptamanii fac acrobatii pe cai la Circul Metropolitan Bucuresti, unde avem si o premiera din care fac si eu parte, este cea mai noua premiera, se numeste «Bucuresti, je tʼaime», este un spectacol extraordinar in care sunt 126 de oameni in distributie si va invit pe toti sa veniti. Colega si prietena mea Sanda Ladosi, in acest spectacol, mi-a taiat respiratia”, ne-a marturisit artista, completand ca pe viitor vrea sa aiba numere mult mai complexe cu cai.

„Tarziu am descoperit pasiunea asta pentru cai si imi doresc foarte tare ca in viitoarele productii ale Circului Metropolitan sa fiu calare, sa fac acrobatii si sa si cant in acelasi timp. Este foarte frumos, este sportiv. E foarte greu, intr-adevar, dupa ce descalec sunt leoarca, dar e sport si faci un sport cu placere”.

Si-a amenajat acasa o mica sala de sport

 Monica Anghel nu se mentine in forma doar prin cursurile de echitatie si repetitiile de la circ, ci si-a amenajat propria sala de sport la ea acasa. „Daca nu am timp sa merg la sala, am acasa cateva aparate pe care le folosesc, am cateva greutati, care nu sunt foarte mari, dar fac multe repetari cu ele si ma simt foarte bine. Am trecut de nivelul de recuperare medicala si m-am plictisit sa fac acelasi lucru tot timpul. De exemplu, la calarie ai intotdeauna provocari: nu stii ce face calul, mai faci chestii noi, mai faci o vanataie. Vanataile pentru noi sunt trofee, inseamna ca am lucrat bine”, ne-a mai spus cantareata.

coral