Monica Gabor si Ramona Gabor mai au o sora mai mare pe nume Alina, insa aceasta nu este la fel de cunoscuta. In timp ce Monica si Ramona traiesc in afara tarii si se bucura de lux si calatorii, Alina a luat o decizie surprinzatoare: nu vrea sa apara in public, nu vrea sa apara pe retelele sociale cu surorile ei si nu vrea sa paraseasca Romania.

Monica Gabor si Ramona Gabor au o relatie extrem de apropiata cu sora lor, Alina, chiar daca evita sa se fotografieze impreuna. De altfel, aceasta este cea care nu-si doreste acest lucru si le-a rugat pe surorile sale mai mici sa-i respecte decizia. Monica Gabor a deslusit acest mister printr-o postare pe conturile de socializare in care, alaturi de mesajul explicativ, a pus si o poza cu aceasta. Cu siguranta, nu i-a incalcat intimitatea voit, ci a primit acceptul Alinei pentru fotografie:

„Surorile mele, Alina si Ramona, persoanele fara de care nu imi pot inchipui cum ar fi fost copilaria si viata mea. Sora noastra mai mare si mai inteleapta nu vrea sa postam poze cu ea, asa ca ii acceptam intimitatea. Voi de cine sunteti cel mai apropiati?” – a fost mesajul transmis de Monica Gabor pe  Facebook.

Alina Gabor este casatorita, are un copil si locuieste la Bacau alaturi de familia sa, preferand sa duca o viata modesta.

coral