Mihai Munteanu, alias Munti, se afla la dieta. Castigatorul sezonului sase de la Chefi la cutite vrea sa scape de kilogramele in plus.

Munti a dezvaluit ca a trecut la regim. Acesta nu reusea sa manance in timpul zilei, iar seara, cand ajungea acasa, se relaxa si „recupera”. Preferatii lui sunt cartofii prajiti cu oua si carnati.

Detinatorul trofeului Chefi la cutite isi doreste sa slabeasca. Efectul dietei pe care inceput sa o tina se vede. Mihai Munteanu a reusit sa dea jos 12 kilograme, potrivit click.ro.

„Incerc sa mananc cat mai multa proteina, iar la cinci zile alternez proteina cu legumele. Am slabit 12 kilograme in modul acesta pana acum, dar vreau sa continui”, a declarat Munti pentru sursa mai sus-mentionata.

Munti – Mihai Munteanu, singurul reprezentant al lui chef Sorin Bontea din finala Chefi la cutite, si-a adjudecat trofeul si premiul de 30.000 de euro. Mihai Munteanu, Andrei Balazs si Maria Burlacu, singurul cutit de aur ramas in competitie, dar si singura femeie bucatar din finala, au fost cei ce au intrat intr-o ultima provocare culinara, o ultima lupta spre marele premiu al sezonului sase. Munti a dezvaluit ce are de gand sa faca cu banii, marturisind ca se simte dator fata de membrii echipei albastre, din care a facut parte la show-ul culinar Chefi la cutite.

coral