Munti, castigatorul de la “Chefi la cutite” 2019, a ajuns sa fie de nerecunoscut! Fostul concurent al show-ului culinar de la Antena 1 a reusit sa slabeasca aproape 100 de kilograme dupa ce si-a facut o operatie de micsorare a stomacului.

Munti de la “Chefi la cutite” a slabit 100 de kilograme

Dupa operatia delicata suferita, chef Munti si-a schimbat total stilul de viata si el reuseste sa isi surprinda fanii de la o aparitie publica la alta. De exemplu, poza de mai jos a fost realizata in urma cu cinci zile, cand a fost invitat in platoul emisiunii “Agentia VIP”, unde a povestit despre viata lui de dupa ce a obtinut premiul de 30.000 de euro la “Chefi la cutite” si planurile sale. Va reamintim ca el i-a socat pe multi cand a anuntat ca va imparti castigul urias cu echipa sa.

“Era normal la un moment dat sa fac chestia asta, mai ales ca am avut-o si pe logodnica mea aproape. Ea si-a facut chestia asta acum un an jumate. Chiar mai da jos si acum. Are o mica problema cu rontaitul. Ea m-a indemnat oarecum. Nu mai pot cu dietele. Am facut chestia asta. Mi-a fost frica. 20 000 de chestii mi-au trecut prin cap. (…). Nu inteleg lumea care-si face operatie si se apuca sa bage… eu ma vad pe mine acum. Nu mai pot. 20 de zile dupa operatie ai dieta. Nu ai cum sa bagi in tine. Un an de zile nu mai ai niciun fel de senzatie de foame. (…) Doctorul mi-a zis ca trebuie sa ajung la 85 de kilograme”, a marturisit chef Munti in urma cu ceva timp intr-un interviu oferit la Antena 1.

coral