Sefii Kanal D au adus-o din nou pe Andreea Mantea in vizor! Frumoasa bruneta nu va prezenta doar „Puterea Dragostei”, ci va fi si la carma emisiunii „Se striga darul!”
Andreea Mantea, din nou la „Se striga darul!”

Andreea Mantea revine la emisiunea iubita de public. Se pare ca sefii Kanal D i-au ascultat pe fanii emisiunii, astfel ca au readus-o pe Mantea. Dupa nenumarate schimbari ale partenerilor din show-ul cu povesti de nunta, s-a decis. Mihai Mitoseru si Andreea Mantea ajung din nou sa faca front comun. „Nunta la castel, de doua sute de mii de Euro, la “Se striga darul!”. Sambata, la ora 20:00, prima editie a noului sezon a emisiunii, cu Andreea Mantea si Mihai Mitoseru!

Fiti cu ochii pe noi! #kanaldromania#sestrigadarul #andreeamantea#mihaimitoseru #tvshow #sezonnou#nunta #obiceiuri”, arata mesajul Kanal D, de pe o retea de socializare, unde le aratau fanilor cine porneste la drum spre noi povesti de dragoste in noul sezon.

Andreea Mantea striga darul din nou

Dupa ce cateva sezoane a lipsit, iubita prezentatoare revine in sanul povestilor de dragoste si a nuntilor frumoase cu traditii romanesti. In 2018, a preluat din nou emisiunea.

„Astept cu nerabdare sa colind din nou tara pentru a le oferi tinerilor casatoriti o lada de zestre cat mai plina ca sa aiba un start in viata mai lin. Desigur ca telespectatorii vor avea parte de traditii inedite, vor cunoaste locuri si oameni noi, vor trai, prin intermediul micilor ecrane, emotia celor care isi intemeiaza o familie in fata intregii tari. Vor avea parte si de multe situatii comice pentru ca sunt hotarata sa castig. Ii asteptam cu drag pe cei care ne doresc alaturi sa se inscrie la casting” a declarat Andreea Mantea.

coral