Nora lui Liviu Dragnea, Gina Alexandra Tătulescu, este o prezență sexy, care are cu ce să își impresioneze admiratorii de pe rețelele de socializare. Tânăra știe cum să pozeze și poartă ținute care îți taie răsuflarea pe Instagram, relateaza cancan.ro

Soția lui Valentin Dragnea își etalează constant atuurile pe internet, stârnind admirația sexului tare. Bruneta a devenit nora lui Liviu Dragnea anul trecut, după ce Valentin, fiul fostului președinte al PSD, a cerut-o de soție și i-a oferit în dar o nuntă ca în povești, cu peste 500 de invitați. Toată crema României a fost prezentă la eveniment.

Cei doi proaspăt însurăței au plecat, la finele anului trecut, într-o vacanță exotică, în Thailanda, unde Gina s-a pozat corespunzător, în costume de baie menite să-i evidențieze corpul de sirenă.

De altfel, nora ex-liderului din Kiseleff nu ezită să se fotografieze în cele mai diverse ipostaze, atât în vacanțe de cinci stele, cât și alături de mașini de sute de mii de euro, ori cu genți și ținute extrem de scumpe, care stârnesc admirația oricărei doamne. 

Gina și Valentin sunt împreună de șase ani și s-au căsătorit după o relație de cinci ani. Tatăl miresei este preotul Dionis Tătulescu, cel care a și condus-o la altar în ziua nunții. Nora lui Liviu Dragnea a participat la Miss Universe România, unde a ajuns până în finală, însă s-a clasat pe locul 20 din 23 de participante.

coral