Caz incredibil petrecut la un hotel din judetul Mehedinti. Un barbat s-a prezentat la receptie si s-a prezentat ca fiind bodyguard-ul lui Carmen de la Salciua, care urma sa se cazeze acolo.

Profitand de naivitatea angajatilor, barbatul s-a cazat si a mancat, dupa care a furat o masina hotelului aflata in parcare si a disparut cu ea. A fost prins de politie la Bals, cand a ramas fara benzina.

Barbatul care s-a prezentat drept bodyguard-ul lui Carmen de la Salciua a fost retinut pentru 24 de ore, iar apoi magistratii au dispus masura controlului judiciar pentru 60 de zile, potrivit romaniatv.net.

Cine este Carmen de la Salciua

Carmen de la Salciua este, de departe, revelatia muzicii de petrecere. Spre exemplu, piesa pe care a lansat-o in vara lui 2018, intitulata “De ce traim o iubire interzisa?”, s-a bucurat de un succes nebun! La momentul respectiv, melodia a fost pe locul doi in topul celor mai populare clipuri din Romania si a adunat un milion de vizualizari pe YouTube, in doar trei zile de la lansare.

Ca, de altfel, mai toate piesele pe care le-a interpretat partenera lui Culita Sterp, care mai este supranumita ”Regina youtube-ului” din Romania.

coral