Vazand ca fetita ei in varsta de trei ani ani s-a asezat cu picioarele pe capacul vasului de WC, Stacey Feeley i-a facut o poza cu gandul de a i-o trimite sotului. Femeia a ramas socata cand a aflat ce facea de fapt copila.

Pozitia adoptata de fetita nu era vreo farsa sau un mod de a iesi in evidenta, ci o procedura invatata la gradinita, prin care sa se fereasca de un potential atac terorist. Astfel, intr-o toaleta publica unde usile cabinelor nu se continua pana jos, ea va fi mai greu reperata.

Cand a inteles despre ce este vorba, mama originara din America a izbucnit in lacrimi. A postat imaginea pe Facebook alaturi de un mesaj la adresa clasei politice, referitor la posesia de arme de foc:

“Domnilor politicieni, priviti. Acestia sunt copiii vostri, nepotii vostri, stra-nepotii vostri si generatiile ce vor veni. Vor creste si isi vor trai vietile intr-o lume bazata pe deciziile voastre.”

Oamenii si-au exprimat regretul fata de situatia prin care trece, iar altii, din strainatate, s-au declarat consternati de relatia pe care americanii o au cu pustile si pistoalele.

coral