Raluca Tanase, de la trupa Bambi, a luat o decizie radicali, de ceva vreme: a renuntat la machiaj! Si e o decizie buna, atat timp cat devenise dependent de machiaj. Cum arata acum Raluca, artista care se afisa cu tenul perfect mat de la fond de ten, pudra si anticearcan, cu ochii incarcati de rimel, fard si dermatograf si cu buzele si sprancenele prea conturate?

Raluca Tanase (34 de ani) posteaza aproape zilnic pe Instagram, iar noua infatisare, fara machiaj, este foarte apreciata de fanii ei. De altfel, acestia au laudat-o de fiecare data cand o poza ”naturala” isi face loc pe contul ei.

„Iti sta foarte bine asa”, „Te apreciez ca ai curajul sa te arati si naturala. Esti foarte frumoasa”, „Doamne, era sa nu te recunosc…cata schimbare”, „Esti frumoasa si naturala, usor copilaroasa”, sunt cateva complimente.

 13.000 de euro pe operatii estetice

Raluca (34 de ani) si Denisa Tanase (31 de ani) au trecut de multe ori pe la estetician. Cele doua surori, care au format trupa Bambi inca de acum 20 de ani, au platit peste 13.000 de euro, pentru a-si ”cosmetiza” trupurile. Au amandoua implanturi cu silicon, rinoplastii, sprancene tatuate, injectii cu acid hialuronic in buze si tratamente faciale antirid.

coral