Laura Kreutzer, o tanara din Germania, in varsta de 20 de ani, traieste o poveste de dragoste un pic altfel. Ea l-a remarcat pe Kai Semmelmann, acum in varsta de 43 de ani, soferul de pe autobuzul cu care circula zilnic.

Se intampla in urma cu trei ani cand fata l-a remarcat pe barbatul cu 23 de ani mai in varsta ca ea. Cei doi si-au spus acum povestea de dragoste, iar povestea lor a fost publicata de dailymail.co.uk.

Dupa ce l-a remarcat, Laura a cautat sa-i vada numele de pe ecuson, iar apoi l-a depistat pe Facebook si l-a urmarit. Ea si-a luat inima-n dinti si l-a abordat pe Facebook.

Peste cateva zile s-au intalnit la o cafea si, de atunci, formeaza un cuplu. Laura a spus ca n-o deranjeaza deloc diferenta de 23 de ani, dar, pentru dragostea vietii ei, a rupt si legaturile cu familia ei, care n-a fost de acord cu relatia. Laura nu mai vorbeste cu familia ei de mai bine de un an.

Parintii ei au fost socati de diferenta de varsta si nu vor sa discute cu Kai, „ginerele” care e mai aproape de varsta lor decat a Laurei.
Kai a suferit un infarct in aprilie anul trecut

Cei doi locuiesc acum impreuna, in ciuda tuturor piedicilor si privirilor acuzatoare. Mai mult, Kai a suferit un infarct in aprilie anul trecut, iar Laura i-a stat tot timpul alaturi.

„Prietena mea Laura trebuia sa calatoreasca in fiecare zi cu autobuzul si mereu lua masina condusa de mine. Ea m-a placut, dar n-a indraznit sa-mi vorbeasca.

Peste cateva zile, mi-a scris un mesaj pe Facebook. Ne-am vazut peste cateva zile la o cafea si ne-am indragostit. A fost dragoste la prima vedere. Ei i-a placut de mine cum arat, dar si personalitatea mea. Si eu am simtit la fel fata de ea. Ne-am placut de la inceput.

Diferenta de varsta n-a fost o problema pentru Laura. Eu m-am gandit mai mult la ceea ce ar putea spune lumea. Parintii Laurei sunt foarte suparati si relatia dintre ei este foarte glaciala. Dupa aproape un an, mama ei a inceput sa vorbeasca din nou cu Laura. Eu n-am avut niciun contact cu parintii ei, fiindca nu ma accepta”, a spus Kai.

„Pentru mine este foarte neplacut, fiindca parintii ar trebui sa fie fericiti daca fata lor e fericita”, a spus Laura. Infarctul pe care Kai l-a suferit in aprilie a fost un moment greu pentru Laura. „A fost teribil, deoarece Kai este dragostea vietii mele. L-am sustinut in fiecare moment. Am fost foarte speriata ca l-as putea pierde”, a mai spus Laura.

Cei doi locuiesc impreuna de trei ani. Dar problema lor este cum sa trateze privirile altora. „Sunt oameni care nu ne zic nimic, dar ne arunca priviri prostesti si dispretuitoare cand ne vad impreuna. Mesajul nostru pentru cei care ne judeca este ca avem multa dragoste de oferit unul altuia si nimic nu ne poate impiedica sa facem asta”, au mai spus cei doi. coral