Iulius Mall Cluj le-a pregătit o surpriză copiilor, pentru a le face vacanța mare și mai frumoasă. Îi așteptăm vineri, 21 iunie 2019, la teatru de păpuși, în spectaculosul cadru natural oferit de Iulius Parc.

Astăzi, de la ora 18.30, prichindeii sunt așteptați la spectacolul „Capra cu trei iezi”, al Teatrului Puck. Cunoscuta poveste a lui Ion Creangă le va fi spusă într-o manieră cât se poate de captivantă, cu ajutorul marionetelor. Piesa este regizată de Doina Dejica și păstrează detaliile narative consacrate și decorul clasic al păpușilor la paravan, oferind o experiență inedită pentru micii spectatori. Va fi un joc cu emoții și situații cu subînțeles, care le permite copiilor să pătrundă în universul fascinant al creațiilor lui Ion Creangă. Participarea este liberă, evenimentul fiind recomandat copiilor cu vârsta de peste 3 ani.

Dacă este vineri, este „Movie Night”, în Iulius Parc. De la ora 21.30, cinefilii sunt invitați să se „răcorească” cu filmul „Arctic” (2018, Islanda). Îmbinând aventura și drama, producția surprinde un naufragiat în pustietatea arctică, care pierde ocazia salvării și pornește într-o cursă prin necunoscutul înghețat. Participarea este gratuită. Programul „Movie Nights” poate suferi modificări în funcție de condițiile meteo, iar actualizările vor fi comunicate pe pagina de Facebook a evenimentului și pe site-ul Iulius Mall Cluj.  Evenimentul este organizat de Iulius Mall Cluj, cu sprijinul TIFF și al Radio Guerilla și Cemacon.

coral