Fierbere in showbiz dupa ultimul clip realizat de Pepe. Piesa a dat nastere multor speculatii, foarte multi dintre cei care au urmarit-o si ascultat-o fiind de parere ca Pepe i-a dedicat melodia si versurile… Oanei Zavoranu.

Aceste presupuneri sunt alimentate si de faptul ca apare in videoclipul lui Pepe o bruneta sexy care seamana foarte mult cu Oana, desi artistul a declarat ca totul este o coincidenta artistica.

„Fiecare e liber sa gandeasca ce vrea si cum vrea. Din punctul meu de vedere, nu are nicio legatura cu nimeni si nimic. In primul rand, nu e o piesa compusa de mine. E interpretata si imi place foarte mult. Cand am auzit-o, am zis ca ca e profunda. Dar, eu mi-l asum. Imi place, ma regasesc. Eu am transmis asta. Multi mi-au spus ca am pus fotografia ei in videoclip”, a declarat Pepe in urma cu ceva timp, la Rai Da Buni.

Oana Zavoranu: ”De pe spatele meu mai manca si el o painica”

Pe de alta parte, Oana Zavoranu ”pune paie pe foc” si este de parere ca Pepe i-a dedicat respectiva piesa.

„El face bani la concerte de pe urma mea. Roaga-te de sanatatea mea, pentru mine l-a facut (nr videoclipul). Sa-mi aprinzi o lumanare de Paste, ca e Saptamana Patimilor. De ce face melodii despre mine? Lumea e nebuna, nu? M-au sunat toti. De pe spatele meu mai manca si el o painica.”, a declarat Oana Zavoranu, invitata la Xtra Night Show.

coral