Madalin Ionescu si Cristina Siscanu au implinit opt ani de cand s-au casatorit. Fostul prezentator de televiziune transmis un mesaj cu aceasta ocazie.

„Acum opt ani ne căsătoream la Chișinău. Am căutat pozele și filmulețele de atunci. Nu le mai găsim. Grav! Așa că am ales o poză care a apărut în presă. E neclară, dar e de acolo, din povestea noastră… Evenimentul a fost presărat cu de toate … Bucurie imensă, iubire incandescentă, clipe magice, simplitate și măretie, oameni dragi, mister, paparazzi pacăliti, rakeți, aventură, amenințări inimaginabile, emoții cât pentru două vieți, happy end. Au trecut opt ani, baby… și nu contenesc să-i mulțumesc Domnului că mi te-a dat ! La mulți ani, frumoasa mea frumoasă!!!”, a scris Mădălin Ionescu pe contul său de Facebook.

Fostul prezentator de televiziune Mădălin Ionescu este căsătorit cu Cristina Șișcanu. Aceasta este cea de-a doua căsnicie a ex-moderatorului TV. Cei doi au împreună o fetiță, Petra. Din primul mariaj, Mădălin Ionescu are doi copii: Ștefania și Filip.

coral