Un subiect vesnic de actualitate si interes, silueta Oanei Roman socheaza din nou! In sensul bun, pentru ca cea mai recenta poza publicata de ea, intr-o tinuta foarte cocheta, o face de nerecunoscut.

Oana Roman a anuntat ca s-a pus pe slabit, dupa ce a inceput un tratament de remodelare corporala. Iar aceste sedinte par sa dea rezultate, iara sta s-a vazut in cadrul unui eveniment recent la care a fost invitata.

A recunoscut chiar ea ca a slabit, iar tinuta aleasa i-a venit perfect pe noile forme. Carcotasii nu cred nici acum ca vedeta arata astfel, ba chiar i-au sarit in cap si i-au reprosat ca foloseste programe in care isi editeaza fotografiile.

„Pai nu te gaseai tu sa comentezi ca e cu Photoshop? Atata boala sa ai in viata ta cat Photoshop am pus eu la poza asta! Adica zero!„, i-a raspuns Oana Roman unei tinere care a acuzat-o ca ar fi editat imaginea.

OANA ROMAN, DEZAMAGITA DE PROPRIUL PARINTE

Oana Roman a marturisit ca l-a sfatuit pe tatal ei sa fie activ pe retelele de socializare. Petre Roman nu a ascultat-o, in ciuda faptului ca fiica lui i-a prezentat o serie de argumente foarte bune pentru care e necesar sa inceapa sa faca asta. Vedeta a subliniat ca parintele ei este unul dintre oamenii care pot spune adevarul despre istoria tarii si nu numai.

“Tata refuza categoric sa fie prezent pe retelele de socializare. I-am explicat ca, din pacate, lumea nu mai citeste. Romania e asa cum e. Niste fapte trebuie aratate pentru ca istoria sa se scie corect. Trebuie sa scriu si eu o carte. Amintirile se estompeaza incet, incet. Pentru ca nu reusesc sa notez, nu mai fac fata la un moment dat, obosesc prea tare. Caut o alta tanara care ar vrea sa faca alaturi de mine ca un stagiu, n-am bani sa ii dau deocamdata. Va invata o meserie”, a declarat Oana Roman in cadrul emisiunii “Vorbeste Lumea”.

Tot astazi, fiica lui Petre Roman a postat un mesaj pe pagina ei de Instagram, unde anunta ca isi cauta asistenta. In randurile scrise, Oana Roman a notat si criteriile pe care aceasta trebuie sa le indeplineasca.

“Caut asistenta care sa vrea sa faca un stagiu, sa invete, sa cunoasca lume frumoasa, sa ma insoteasca la evenimente si pe platourile tv si care sa ma ajute cu postari pe Instagram, poze si filmulete”, a scris Oana Roman pe contul sau oficial de Instagram.

coral