Daca-ti spune cineva cati oameni au coborat din dubita cu numere de Covasna, incepi sa razi si-i zici sa termine cu glumele! Insa e adevarat, nu e nicio gluma! Intr-un filmulet postat de celebrul Marian Godina, din masina coboara peste 40 de persoane.

Te plictisesti uitandu-te cum coboara oamenii, unul cate unul, si crezi, la un moment dat, ca ei urca apoi prin fata si de aia sunt asa de multi. Dar nu e asa, chiar au stat ca sardelele in dubita cu o capacitate de maximum 15 persoane.

Totul a fost descoperit la un control de rutina al politistilor de la Circulatie. ”Ia uite! Doamne fereste”, se aude pe clip cum exclama unul dintre oamenii legii, vazand atatea persoane inghesuite in acel mijloc de transport.

Si comentariile sunt pe masura! Cei mai multi incearca sa numere, dar se opresc ba la 41, ba la 45, ba la 47.

”Prima data cand am vizionat integral filmuletul am avut impresia ca astia coboara pe-o parte si intra pe alta parte din nou in duba!”, ”Imposibil sa incapa atatia, stateau ca sardelele acolo …”, ”Eu am renuntat la 40,ca a schimbat cadrul, reclama mai buna la dubite Ford, nu exista”, ”Mama ,sincer imi aduc aminte de copilarie cand lucram pe timp de vacanta la cartofi ,ne lovea cu o bata sa intram cat mai multi, sincer va spun nu mint cu un cuvant”, ”Ce masina e asta? Trebuie sa imi iau si eu una pentru sotie si lucrurile copilului cand plecam in vacanta”, ”Sunteti rai cu totii. Omul e geniu, a reusit sa aduca mana de lucru direct din India prin gaura din parcare”, sunt cateva dintre comentarii.

coral