Cornel Galeș s-a stins din viață și a lăsat în urma lui numai durere în sufletele celor care l-au cunoscut. Fostul soț al Ilenei Ciuculete s-a stins din viață la 60 de ani, după ce mașina la volanul căreia se afla a intrat în coliziune cu un alt automobil. Accidentul s-a petrecut în Spania, acolo unde Cornel Galeș se mutase de aproximativ un an.

Cornel Galeș plecase în Spania cu speranța că va avea șansa de a începe o viață nouă. Judecând după pozele pe care le posta frecvent pe rețelele sociale, fostul soț al artistei de muzică populară ducea o viață frumoasă, lipsită de griji.

Ultima postare i-a pus pe gânduri pe prieteni

Alături îi era și Viviana, femeia cu care a stat într-o relație în ultimii ani de viață. Totul părea că a intrat pe un făgaș normal în viața lui, asta după ce s-a războit prin instanțe cu fiii Ilenei Ciuculete luni de zile.

Cu toate acestea, ultima postare a lui Cornel Galeș a fost una extrem de tristă. El a distribuit o melodie melancolică: Talisman – Atât de singur. Să fii resimțit Cornel Galeș dorul de România sau erau probleme în Paradis cu blonda Vivi? Cert este că și fanii au observat că Galeș nu traversa o perioadă tocmai bună. Mulți îi postau chiar mesaje de încurajare.

coral