Poza haioasa care a devenit virala a innebunit internetul. Ce se intampla de fapt in fotografie si ce comentarii au aparut pe seama ei.

Zeci de mii de oameni au apreciat postarea si alte cateva mii s-au grabit sa comenteze pe marginea ei, pe popularul site Reddit, care se autointituleaza ”prima pagina a Internetului”.

Desi amuzanta, postarea ataca o tema importanta: ce a posibilitatilor finaciare a generatiei Y sau milenialii – oamenii nascuti in perioada cuprinsa intre anii ’80 si inceputul anilor 2000.

Pentru Statele Unite cel putin, subiectul achizitionarii de case de catre acesti tineri, este unul intens discutat.

Un studiu citat de CNBC arata ca mai putini oameni din generatia Y detin case, comparativ cu generatiile mai varstnice.

Potrivit studiului, desi 80% dintre mileniali ar dori sa isi achizitioneze o casa, cei mai multi nu reusesc asta deoarece nu au bani pusi deoparte.

Concret, in jur de 44% dintre mileniali nu au niciun ban economisit.

Un alt studiu arata ca milenialii au si un stil diferit de viata si ca, spre deosebire de generatiile mai varstnice, prefera sa nu aiba proprietati si sa cheltuie banii pe experiente.

Cat despre fotografie, e neclar daca este editata, prin miscorarea casei pentru evidentierea ideii din text, sau daca casa din spatele tinerei este chiar atat de mica.

  coral