Prietenii si familia Luizei Melencu spera in continuare ca adolescenta de doar 18 ani se va intoarce acasa. Nimeni nu vrea sa creada ca a fost ucisa de Gheorghe Dinca, desi el a recunoscut crima.

Prietenii Luizei Melencu au publicat noi fotografii in care apar alaturi de ea.

„Ne este dor de tine #LuizaMelencu sper sa fiti in viata si tu si #AlexandraMecesanu“, au scris prietenii Luizei.

Dezvaluirea incredibila facuta de Gheorghe Dinca in fata colegilor de celula despre Luiza Melencu

Gheorghe Dinca ar fi stat de vorba cu colegii de celula in Arestul Central si ar fi adus vorba si despre una dintre victimele lui, Luiza Melencu. Potrivit unor surse, Dinca a facut destainuiri de fata cu detinutii cu care imparte celula.

„Numai eu si Dumnezeu stim unde se afla Luiza”, ar fi spus Gheorghe Dinca, scriu jurnalistii de la Romania TV.

Ce spun specialistii despre Gheorghe Dinca

„Gheorghe Dinca e detasat, nu stii daca vine dintr-o asigurare de genul stai linistit ca nu patesti nimic, avem noi grija sau pur si simplu e o defectiune de tip psihic, s-a decuplat de la realitate, nu mai sta sa-si imagineze consecintele faptelor sale, ale anchetei, ale condamnarii.

Probabil e o reactie de protectie a psihicului foarte stresat de a iesi din aceasta capcana prin detasare emotionala. Sta, se uita in ochii anchetatorilor, da explicatii, gesticuleaza, da din maini, ca un om care s-a regasit, nu mai e in postura de animal haiuit din primele zile”, a declarat psihologul criminalist Liviu Chesnoiu, pentru Libertatea.

coral