In timp ce ancheta privind cazul Caracal pare ca bate pasul pe loc de cateva luni bune, familia celor doua tinere rapite de Gheorghe Dinca fac cercetari peste cercetari, platesc detectivi si spera ca Luiza Melencu si Alexandra Macesanu sa fie gasite in viata si tefere. Recent a fost facuta publica prima poza cu fata cea mare, dupa ce ar fi fost gasita in Italia si care va implini luna viitoare 19 ani.

Prima poza cu Luiza Melencu, dupa ce ar fi fost gasita in Italia

Prezent in cadrul unei emisiuni de la Antena 3, unchiul Alexandrei Macesanu a facut declaratii in legatura cu Luiza Melencu. Potrivit declaratiilor lui Alexandru Cumpanasu, tanara ar fi fost descoperita in Italia, iar jurnalistii de la Antena 3 a prezentat si o prima fotografie cu tanara despre care se presupune ca ar fi Luiza Melencu. In imagine nu se vede foarte bine chipul fetei, insa Alexandru Cumpanasu spune ca aceasta ar fi Luiza, iar familia ei a confirmat acest lucru.

“Am emotii foarte foarte mari pentru ca ideea este simpla, va spun direct, am luat confirmarea familiei, am gasit-o pe Luiza. Nu pot sa va spun unde. Daca am gasit-o pe Luiza sigur ca este si Alexandra alaturi. Am stat in Italia doua zile. Avem filmari si poze, stim unde se afla. Din pacate, avem nevoie de ajutorul cetatenilor si al autoritatilor. Avem confirmarea familie ca fata din poze este Luiza. Incepe o batalie contra cronometru pentru gasirea de informatii oriunde in aceasta lume, pentru identificarea cat mai rapida a locatiei in care se afla Luiza. Am stat in Italia, alaturi de trupe speciale, fara a interveni in legea italiana, dar pot sa va spun ca nu am crezut ca o sa traiesc o asemenea bucatarie. Va spun cert ca este in viata. Atat mama, cat si bunicul au recunoscu-o si este o emotie uriasa”, a declarat Alexandru Cumpanasu pe contul sau oficial de Facebook.

Luiza Melencu si Alexandra Macesanu, rapite de Gheorghe Dinca

Va reamintim ca Alexandra Macesanu, nascuta pe 15 septembrie 2003 si originara din comuna Dobrosloveni, judetul Olt, a fost rapita de Gheorghe Dinca miercuri, 24 iulie. A doua zi dupa ce a disparut, adolescenta a reusit sa sune de trei ori la serviciul unic de urgenta, insa, salvatorii nu au reusit sa o ia din Casa Groazei din Caracal. Cu cateva luni inainte ei, monstrul de 66 de ani a rapit-o pe Luiza Melencu, nascuta pe 2 decembrie 2000. Ea a fost luata la ocazie de Gheorghe Dinca pe 14 aprilie si de atunci nimeni nu a mai vazut-o. Pe 9 septembrie, Luiza Melencu ar fi inceput clasa a XII-a la Colegiul Tehnic “Costin D. Nenitoiu” din Craiova, insa… in locul ei, la festivitate au fost doar mama si bunicul, care au transmis mesaje sfasietoare.

coral