Lumea showbiz-ului din Romania a fost zguduita la vestea ca Rona Hartner are o tumoare la colon.

Cunoscuta actrita, in varsta de 45 de ani, a fost operata de urgenta dupa ce a acuzat o stare generala proasta. La consultul amanuntit s-a descoperit ca Rona Hartner avea o tumoare la colon.

A urmat o interventie chirurgicala extrem de complicata, care a durat mai bine de 6 ore. Din fericire operatia a fost un succes iar acum Rona Hartner se afla la terapie intensiva, starea ei de sanatate fiind monitorizata permanent.

La scurt timp dupa interventia chirurgicala, medicul care a operat-o pe Rona Hartner a facut o serie de declaratii referitoare la afectiunea de care sufera artista:

„Din pacate vorbim despre o afectiune insidioasa, o afectiune care nu vorbeste, nu se aude, dar atunci cand se manifesta poate fi letala. Vreau sa insist pe rolul esential al evaluarilor periodice. (…)

„Poate ca vorbim despre o jena abdominala, tulburari de tranzit, diaree, sunt semnele precoce ale acestei afectiuni. Este o operatie complicata, colegii mei incearca sa evalueze aceasta patologie tumorala, se pot face teste chiar in timpul operatiei.

coral