Emisiunea de matrimoniale de la Kanal D nu se bucura deloc de fani in randul tinerilor din Romania. Aparent, nici prezentatoarea nu mai e asa populara.

Puterea Dragostei. Andreea Mantea, umilita de spectatori. Tinerii care s-au uitat la emisiunea de matriomoniale de la Kanal D au fost nedumeriti. Acestia au postat pe platforma de socializare TPU.ro o intrebare (zicem noi retorica ) despre Puterea Dragostei. Un tanar a intrebat daca emisiunea e real sau fake.

Raspunsul la intrebarea tanarului care s-a uitat la Puterea Dragostei de la Kanal D nu a intarziat sa apara. Utilizatorii platformei pentru tineri (care ii ajuta sa primeasca raspunsuri la diverse dileme sau probleme) l-au informat pe tanarul curios ca emisiunea este fake, adica regizata.

Tinerii care s-au uitat la emisiune si si-au dat seama ca nu e pe bune, au renuntat sa se mai uite la ea. Si ofera acelasi sfat si celor de pe TPU care intreaba despre Puterea Dragostei. Sunt consternati de faptul ca emisiunea este regizata, dar au jignit-o si pe Andreea Mantea, moderatoarea Kanal D.

Puterea Dragostei. Andreea Mantea, umilita de spectatori

Acestia sustin ca bruneta ‘se crede desteapta si amuzanta’. In plus, toti tinerii sustin ca emisiunea nu este buna si ca nimeni nu ar trebui sa se uite la ea. Evident, fiecare face ce vrea cu timpul sau liber  Andreea Mantea a fost diagnostica cu cancer ovarian! Afla detalii

‘Salut. Puterea dragostei este o emisiune falsa?’, a fost intrebarea de la care a pornit toata discutia dintre acesti tineri. Andreea Mantea iubeste din nou. Primele declaratii despre barbatul care i-a furat inima
Raspunsurile primite:

    „Toate emisiunile de genul sunt false.”
    „Si dragostea este falsa de multe ori”
    „Evident,totul este regizat.Si este un rahat de emisiune, cum dracu sa te uiti la asa ceva cu prezentatoare aia care se crede desteapta si amuzanta.Mai bine te uiti la desene”
    „Din cate stiu jumatate este regizata, jumatate doar se intampla, dar este o prostie emisiunea… Nu ii inteleg rostul jur. NONE sunt baza in emisiune”
    „E un reality dar concurentii sunt cei care o regizeaza dupa propriile interese. Asa e omul astazi.”

 

coral