Produsul  QuietOn pentru urechi de inalta tehnologie, este folosit cu succes in cabinetele stomatologice pentru ingrijire dentara. QuietOn ofera tacere absoluta,  suprimand complet orice zgomot, fie zgomotul produs de aparatura medicala stomatologica in timpul unui tratament carii, fie zgomotul unui avion, al unui tren sau al unei masini. Sistemele de fixare QuietOn pot fi utilizate nu numai in cabinetele stomatologice pentru anularea zgomotului care infricoseaza pacientii si copiii, ci si in timpul somnului, fiind create pentru uzul zilnic.

Caracteristici dispozitiv QuietOn

QuietOn nu are cabluri, lungimea lui este de numai 19 mm, latimea de 22 mm, iar greutatea de 3,8 grame. Datorita acestei dimensiuni, dispozitivul poate fi amplasat convenabil in ureche si nu se va infunda. Sunetul este suprimat prin echilibrarea zgomotului dintre urechea umana si lumea exterioara. Datorita acestei abordari, o persoana pur si simplu nu aude nimic, si nici macar  pulsul enervant, asa cum se intampla adesea in cazul dopurilor de urechi. Pentru a determina nivelul de zgomot,  in QuietOn  a fost incorporat un microfon special, care este amplasat in interiorul aparatului. Dupa digitizarea zgomotului, dispozitivul utilizeaza difuzorul incorporat, care incepe sa produca un sunet distinctiv. De asemenea, QuietOn poate dezactiva sunetele cu frecvente joase.

Anihileaza mai multe tipuri de zgomot

Din cursul scolii de fizica, toata lumea stie ca exista multe tipuri de zgomot care ne inconjoara. Unele nu atrag atentia, altele pot dauna sanatatii. Omul a venit cu multe modalitati de a-si proteja aparatul auditiv de influentele externe ale sunetului, dar toate aceste modele interfereaza cu ritmul modern al vietii. Iti va fi destul de placut si te vei simti destul de confortabil in cabinetul stomatologic sa nu auzi sunetul aparatelor stomatologice in timpul unui tratament carii. Produsul QuietOn este un produs inovator in Romania si este destinat anularii zgomotelor in timpul tratamentelor dentare sau in cazul unei proceduri de ingrijire dentara. Produsul este importat in premiera si exclusivitate de Implant Division SRL.  Noutatea si-a gasit imediat fani, care au apreciat imediat confortul acestui dispozitiv.

Principiul de functionare

De asemenea, cu ajutorul dispozitivului QuietOn, mai poti ignora urmatoarele tipuri de zgomot:

  • zumzetul de zbor
  • reparatiile vecinilor;
  • sforaitul celui de langa tine;
  • sunetul general in procesul de productie.

In rest, exista doar un sunet care atrage atentia. Principiul de functionare a produsului QuietOn consta in antifaza sunetului de la microfoanele incorporate care capteaza zgomotul exterior. Astfel, spectrul de sunet enervant este filtrat si devine complet silentios pentru urechea umana.

Avantaje si beneficii

Printre principalele avantaje ale QuietOn sunt urmatoarele:

  • dimensiune compacta;
  • forma convenabila;
  • timp de utilizare pana la 50 de ore fara reincarcare;
  • carcasa de plastic de inalta calitate;
  • lipsa firelor.

In plus, setul include 3 tipuri de varfuri pentru fiecare tip de ureche si dimensiune a deschiderii auditive. Modelul QuietOn  este conceput pentru confortul pacientilor din cabinetul stomatologic. In acest caz, pacientul nu aude nimic, iar medicul dentist poate face cu usurinta un tratament carii, ceea ce va duce la o ingrijire dentara de cea mai buna calitate. Pacientii care au incercat noutatea, au fost incantati de  scadere semnificativa a zgomotului care de obicei ii infricosa, devenind tensionati. Spre deosebire de casti si dopuri pentru urechi, QuietOn nu provoaca disconfort, ci dimpotriva induce o stare de relaxare.

 

Vivadiva studio

  coral