Intr-una dintre primele fotografii din acest an postate pe retelele de socializare, Ramona Gabor arata spectaculos.

Sora cea mica a Monicai Gabor  arata de milioane intr-o rochie de culoare rosie, cu un umar gol si foarte stransa pe trup. Asa apare Ramona Gabor intr-una dintre primele imagini din acest an pe care le-a facut publice pe conturile sale de socializare.

Tinuta ii scoate in evidenta silueta de vis, lucru pe care l-au remarcat imediat si prietenii ei din mediul virtual.

„Se vede ca nu ai mancat de sarbatori”, „Lady in red”, „Rosu este o culoare perfecta pentru tine”, „Arati de minune”, „Pretioasa”, i-au spsu acestia.

In urma cu cateva zile, Ramona Gabor le-a transmis un mesaj de an nou celor care ii urmaresc activitatea in mediul online.

„Dragii mei, va multumesc din suflet pentru sustinere, pentru gandurile bune pe care mi le transmiteti mereu, pentru timpul pe care il dedicati pentru a-mi scrie mesaje si comentarii. Va doresc un An Nou binecuvantat si plin de impliniri . Va iubesc  La multi ani ????”, a spus ea.

Ramona Gabor, sora mai mica a Monicai Gabor, s-a mutat anul trecut alaturi de acesta, in America. Inainte de a se muta peste Ocean, Ramona Gabor a trait la Dubai, acolo unde a reusit sa se impuna ca model si sa-si faca propria afacere.

coral