Ani la rand, pe langa emisiunea matinala pe care o prezinta alaturi de colegul si prietenul lui Dani Otil, Razvan Simion a fost amfitrionul a tot soiul de petreceri. Incepand cu 2019, el a trecut la alt nivel: acum organizeaza evenimente in salonul pe care il are impreuna cu doi asociati.

Inceputul de an a venit cu planuri mari pentru Razvan Simion, care a intrat in randul oamenilor de afaceri. Matinalul de la „Neatza cu Razvan si Dani” s-a asociat cu doi prieteni si impreuna vor sa fie artizanii celor mai tari petreceri din Capitala. „Nu sunt obisnuit in postura asta.

De obicei, eu ii cert pe organizatori ba ca nu au aia, ba ca nu e buna, aoleu, de ce e chestia aia acolo?, sampania nu e la temperatura potrivita… si acum, ca sunt pe partea cealalta a baricadei, e al naibii de greu. Noi am inceput invers. Cautam un spatiu pentru studioul Lidiei si un spatiu de repetitii frumos, cu locuri de parcare. La un moment dat, am gasit locul asta, care avea un spatiu neexploatat si am zis: ce ar fi sa facem un spatiu de evenimente? Impreuna cu 2-3 asociati, in mai putin de doua luni si jumatate am reusit sa creionam locul pentru cei care vor sa se insoare, pentru cei care vor sa fie nasi sau sa-si boteze copilul si pentru alte evenimente private”, ne-a spus Razvan, mentionand ca acest proiect nu a pornit de la ideea de a face bani: „Ma implic. Imi place. Nu este vorba despre bani, e vorba despre niste prieteni care s-au hotarat sa faca un loc interesant. Cu asociatii mei ma stiu de foarte mult timp, unul a mai avut astfel de business-uri, deci se pricepe mai bine decat noi, unul e cu banii si altul e cu vorba. Ghici cine e cu vorba?”.

Dupa ce s-a ocupat de organizarea evenimentului de lansare a localului, Razvan mai are de trecut un hop: primul botez, la care va fi si nas! „Acum, pe 3 februarie, suntem nasi, botezam fetita impresarului Lidiei si prietenului nostru. Daca era baiat, trebuia sa se numeasca Razvan si Dani, dar pentru ca este fata, se numeste Lidia. Asa ca vom face botezul tot aici pentru ca nasul poate”, ne-a mai spus Razvan.

Lidia Buble isi sustine iubitul in acest nou proiect, drept dovada, in organizarea botezului, artista si-a asumat cea mai mare parte din atributii. „Am emotii, dar mi-am dorit foarte mult sa fiu nasa Lidiei, o cheama tot Lidia si este prima mea finuta, este pentru prima data cand urmeaza sa fac asta. Deja i-am facut baita, chiar de 2 sau 3 ori pana acum, am schimbat-o, ne cunoastem bine, ne iubim, ne dragalim toata ziua”, ne-a povestit cantareata, care a ales cu mare grija dulciurile, decorurile si alte lucruri necesare unei petreceri de botez: „Razvan m-a lasat pe mine sa ma ocup de organizarea botezului. Eu m-am ocupat de absolut tot ce inseamna asta. Am fost cu mamica sa degustam prajiturelele, am fost sa vorbim pentru decor, ne-am ocupat de toate cele necesare si sper sa fie totul exact asa cum ne-am imaginat”.

coral