Reacția Andreei Bălan: ” Nu știți nimic…”. În urma zvonurilor care implică divorțul dintre artista și George Burcea, cântăreața le răspunde fanilor ei.

Reacția Andreei Bălan: ” Nu știți nimic…”

Mariajul dintre Andreea Bălan și George Burcea se clatină ușor. În urma informațiilor dezvăluite de presa mondenă, artista le-a răspuns fanilor ei cu privire la adevărata situație dintre ea si soțul ei.

Cântăreața a postat o fotografie pe rețeaua de socializare Instagram la care a atașat și mesajul „Încrederea în sine vine din interior, nu din laude și confirmări exterioare„.

Imediat internauții i-au comentat la fotografie, iar unul din fanii acesteia i-a scris un comentariu în care o sfătuia să repare greșelile făcute și să se împace cu George. „Faci o mare greșeală dacă îl pierzi pe George, nu uita când te-ai căsătorit a fost la bine și la greu împreună… Vorbiți unde e de reparat ceva nu dați cu piciorul. E trist„.
Răspunsul cântăreței a fost unul surprinzător, care clarifică oarecum situația.
„Oameni buni, trage-ți concluzii greșite și aveți păreri eronate. Nu știți nimic, dar vă dați cu părerea. Eu nu dau cu piciorul la nimic„, a fost răspunsul artistei.

 

coral