Carmen Bruma a avut cea mai spectaculoasa aparitie la Gala Unica 2019, o rochie cu spatele gol, extrem de sexy, care a atras toate privirile.

Inspirata din filmul “Marele blond cu un pantof negru”, rochia neagra purtata de Carmen Bruma la Gala Unica este o replica realizata de designerul preferat al vedetei, Luiza Ganea, dupa rochia originala purtata de actrita Mireille Darc in 1972, care acum se afla la Muzeul Luvru.

Asa cum era de asteptat, Carmen a fost in centrul atentiei la Gala Unica, cu rochia aceasta spectaculoasa, care se pare ca a fost si pe placul partenerului ei, Mircea Badea.

Dupa eveniment, realizatorul TV a publicat pe contul sau de Instagram o fotografie cu Carmen in rochia neagra decupata, dar si cu Mireille Darc, in rochia originala, iar mesajul care a insotit imaginile a fost „A sunat Alain Delon…”

Noi credem ca alegerea vestimentara a lui Carmen a fost perfecta pentru aceasta ocazie! “Acum e momentul, nu se poate. Daca nu o fac acum, cand? La pensioara?”, spunea Carmen inainte de a imbraca aceasta rochie statement.

coral